brstore 200 56 spotify 200 56 bandcamp 200 56 YouTube 200 56 twitter 200 56 Facebook 200 56

 


Cançons de la veritat oculta

100 años de Pere Calders. Transformamos sus cuentos en canciones. Gira y disco en otoño.

 

Al setembre nou disc d'El Petit de Cal Eril, "N.S.C.A.L.H."

El Petit de Cal Eril publicarà al setembre el seu vuitè disc, "N.S.C.A.L.H.'', del que ja n'ha donat a conèixer els tres primers avançaments: "Cauen les estrelles", "Non tornerai" i recentment "Cap a tu". La presentació oficial del disc tindrà lloc el 15 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic. No obstant, aquest estiu el grup ofereix una gira d'estiu amb parades a Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, les Planes d'Hostoles i Sant Pere de Ribes. Entrades per tots els concerts aquí:

 

 
"Un nou incendi", primer disc de Barba Corsini

Barba Corsini, el projecte format pel poeta Eduard Escoffet i el multiinstrumentista Pope, estrena el videoclip de 'Pirineo', primer avançament del seu disc de debut 'Un nou incendi', que es publicarà el proper 11 de juny amb Bankrobber i ja es pot aconseguir en pre-order. Barba Corsini és un grup de música electrònica amb influències del dub, la poesia sonora, el collage i el noise. Creat el 2017, des de llavors es troben immersos en la recerca d'un llenguatge propi a mig camí entre el pop i l'experimentació.

 
Marialluïsa estrena "Veig la sort", primer single d'una trilogia audiovisual

El quartet igualadí Marialluïsa estrena el nou single i videoclip "Veig la sort", primera entrega d'una trilogia audiovisual que anirà descobrint al llarg d'aquesta primavera. Ja està disponible a totes les plataformes i el videoclip a Youtube. Els nous temes han estat produïts pel propi grup, amb enregistrament i mescla de Joan López Torruella i Carles Guilera, i màstering del canadenc David Parry (Alice Phoebe Lou, Loving), mentre que els videoclips són una producció de 08700 Collective Creative, amb direcció de Roger Mitjans. Coincidint amb la publicació d'aquesta trilogia de singles, Marialluïsa obre una gira de concerts que començarà el 27 de març al BIS Festival (entrades ja exhaurides), passarà per diverses seus del Curtcircuit i culminarà el 29 de maig al Monumental Club de Barcelona.