Mazoni i Sanjosex comparteixen escenari amb els grans noms de la Cançó

Carles Sanjosé (Sanjosex) i Jaume Pla (Mazoni) són dues de les veus que participen a l'espectacle 50+:  De la Nova Cançó a les cançons noves, que commemora el mig segle de la Nova Cançó posant els protagonistes d'aquell moviment al costat de veus emergents. L'espectacle, produït per Albert Puig i amb direcció musical de Raül Fernàndez, es podrà veure els dies 14, 15 i 16 de maig.

En aquests concerts, Carles Sanjosé farà parella amb Quico Pi de la Serra, interpretant conjuntament els temes Passejant per Barcelona i Baix Ter Montgrí. Pel que fa a Jaume Pla, serà el company de Joan Isaac. Els temes que han escollit són Cap al mar i Que tramposa és la vida.

La resta de parelles de l'espectacle, totes intergeneracionals, les formen Maria del Mar Bonet i Roger Mas, Núria Feliu i Sílvia Pérez, Marina Rossell i David Carabén, i Jaume Arnella i Carles Belda.

Els tres únics concerts tindran lloc a Sant Cugat del Vallès (divendres 14 de maig), Granollers (dissabte 15) i finalment Barcelona (l'Auditori, diumenge 16).