13.31, el document de la gira dels 31 dies de Mazoni

Finalment arriba el document sonor de l'experiència maratoniana que va viure Mazoni el març passat. El disc 13.31 recollirà ben aviat les 13 cançons més representatives de la gira dels 31 dies. Es van gravar la penúltima nit a la Cova del Drac, amb un Jaume Pla en estat pletòric i que demostrava una sintonia gairebé física amb les cançons, després de tants dies de convivència. Només veu, guitarra i el suport del públic per a un document en viu que només es podrà aconseguir als concerts i per internet. Ja en pots escoltar algunes al Myspace de Mazoni.

S’havia tornat boig? Necessitava fer esport? Va comprar accions d’una gasolinera? Aquests o molts altres motius podrien explicar l’aventura que va viure Mazoni el passat mes de març: 31 concerts durant 31 dies, que aviat està dit. Va ser un periple de concerts per tota la geografia catalana... i fins i tot amb una escapada a Holanda entremig. Uns concerts que, en la gran majoria, van ser en format acústic.

Aquest disc en directe, interpretat només amb veu i guitarra acústica, inclou cançons emblemàtiques del repertori de Mazoni (“Perduts en la boira”, “La granja de la Paula”, “Eufòria”) però també serveix per reivindicar perles ocultes (“Ulls de gat mesquer”, “You and me”, “Cap al mar”) i fins i tot versionar Neil Young (“Tell me why”). Per tancar el disc, la participació del públic a “Ei, que surt el sol!” fa palès el grau d’implicació dels espectadors a tots els concerts de la gira dels 31 dies.

13.31 és un disc d’edició limitada que només es podrà aconseguir als concerts de Mazoni, al web de Bankrobber i a botigues digitals.