Mazoni i les Mazoni a la gran nit de Montjuïc

El 3 de juliol hi haurà una gran concentració de música a Barcelona: Montjuïc de Nit. A l'escenari comissariat pel BAM es podrà gaudir per primer cop a la ciutat de l'espectacle de Mazoni i les Mazoni, en què Jaume Pla cedeix el protagonisme a tres veus femenines. En aquesta ocasió hi ha canvis a la formació i les tres veus seran les de Beth, Bikimel i Judit Neddermann (The Gramophone Allstars) i també es podran escoltar alguns temes nous.

 

La incorporació de Beth al line up de l'espectacle dóna peu a incorporar també la cançó que Jaume Pla ha composat pel seu nou disc: Cap d'any. Però aquesta no és l'única novetat, ja que també s'estrenarà Després de plorar es veu tot més clar, amb la veu de Judit Neddermann i que en un futur apareixerà dins la sèrie Paracetamol Music.

 

L'actuació de Mazoni i les Mazoni a Montjuïc de Nit tindrà lloc a les 22h20 a l'escenari BAM, situat a la recta de l'Estadi. Altres artistes que hi passaran són Joan Colomo, Nisei vs. Two Dead Cats, Manos de Topo vs. The New Raemon i finalment At-versaris amb Asstrio. Cal recordar que altres artistes Bankrobber també actuen dissabte a Montjuïc: Le Petit Ramon (20h00 al Mirador del Migdia / escenari Gràcia Territori Sonor) i Guillamino (21h30 a l'escenari Sónar / Av. Maria Cristina).