Jaume Pla composa i produeix un tema per The Gramophone Allstars

The Gramophone Allstars han acceptat la proposta del productor Jaume Pla (Mazoni) per fer-los un vestit a mida per a Paracetamol Music. El resultat és una preciosa balada rocksteady. “Després de plorar es veu tot més clar”, una serena cançó de desamor ambientada als carrers de Girona on brilla la veu de la cantant Judit Neddermann. L'estrenaran en viu al MMVV, al BAM i al Festival de Jazz de Girona.

The Gramophone Allstars han integrat aquesta nova cançó al seu repertori en viu, sempre a cavall entre les sonoritats jamaicanes i el jazz. Ja la van tocar al prestigiós Rototom Sunsplash –principal cita europea de l’escena reggae- i ara ho faran de manera imminent al Mercat de la Música Viva de Vic (16 de setembre), al Festival de Jazz de Girona (18-S) i al BAM (25-S).

Paracetamol Music és una regressió a l’era daurada del single. Tres minuts que fan vibrar. Que emocionen. Que et parlen de tu a tu. Cançons que es valen per elles mateixes. Com els girl-groups dels 60. Com els hits de la Motown o de Stax. La maquinària musical dels 60 traslladada al temps del MP3.

Paracetamol Music és un catàleg de cançons que, com els gats, aspiren a tenir set vides. Neix de la mà del productor Jaume Pla (també ànima del grup Mazoni), que teixeix nous arranjaments –vestits a mida- per als intèrprets que s’avenen a jugar. Entre les primeres veus que s’hi han involucrat hi trobem Helena Miquel (Delafé y las Flores Azules, Élena), Gemma Solés (The Kinky Coocoo’s, Cuiques) o Bikimel, a més de The Gramophone Allstars.

El nou senzill "Després de plorar es veu tot més clar" es podrà aconseguir ben aviat per iTunes.