El nou disc de Mazoni sortirà el 14 de febrer

Ja hi ha data de llançament pel nou disc de Mazoni, “Fins que la mort ens separi”. Arribarà a les botigues el dia 14 de febrer. Abans, però, ja es podrà aconseguir en el concert acústic que Jaume Pla oferirà pels lectors de la revista Enderrock, aperitiu d'una gira que promet ser llarga i carregada de sorpreses. Ja podem avançar algunes dates. I és clar, també pots escoltar aquest fragment de la nova cançó "El dubte".

"Fins que la mort ens separi" representa un pas endavant, arriscat però ferm, en la cursa de fons que és la carrera musical de Mazoni. Si una vegada es va assenyalar Jaume Pla com l’orfebre del pop, aquest disc ho confirma amb rotunditat. Les melodies prenen el protagonisme i l’herència dels Beach Boys es confón amb la de Kraftwerk, en un disc on les cançons juguen constantment amb la voluntat d’experimentar.

Poc abans de la data de llançament, la revista Enderrock organitza un concert acústic on els seus lectors tindran l’ocasió de descobrir les noves cançons de Mazoni. L'acte està restringit a 80 persones i tindrà lloc el 9 de febrer a la Casa Orlandai de Barcelona. L'entrada (ja estan a la venda) costa 10 euros i inclou un exemplar del disc en primícia.

Primers concerts de la gira:

9/2 Barcelona – Casa Orlandai (acústic / Enderrock)
26/2 Vila-real – Tirant de Rock
27/2 Badalona – La Sargantana
4/3 Terrassa – Faktoria d’Arts
11/3 Sant Cugat del Vallès – Casa de Cultura
20/3 Lleida – Cafè del Teatre
25/3 Vic – Teatre Atlàntida
27/3 Girona – Auditori
2/4 Olot – Festival ZoomVi
8/4 Manresa – Stroika
15/4 Maó – Ars Cafè
16/4 Maó – Ars Cafè
23/4 Roses – Teatre Municipal