Mazoni presenta “Fins que la mort ens separi” a la Bisbal

Ja hi ha data per la presentació oficial del nou disc de Mazoni a casa, a la Bisbal d’Empordà. Serà el divendres 12 d’agost a l’emblemàtica plaça del Castell, en un concert a l’aire lliure que servirà de pròleg a la festa Major. Mazoni actuarà amb la banda el complet i promet sorpreses per una vetllada especial. Les entrades ja estan a la venda.

Divendres 12 d’agost
22h30
Plaça del Castell
La Bisbal d’Empordà

Entrada anticipada: 8 euros
Entrada a taquilla: 10 euros

Punts de venda: el Mundial, Ca la Inès i llibreries la Siglantana, l'Espiral i les Voltes (la Bisbal) i Moby Disk (Girona)

“Fins que la mort ens separi” representa un pas arriscat però ferm en la cursa de fons que és la carrera musical de Mazoni. Si una vegada es va assenyalar Jaume Pla com l’orfebre del pop, aquest disc ho confirma amb rotunditat. Les melodies prenen el protagonisme en un disc on les cançons juguen constantment amb la voluntat d’experimentar, com revelen “Per primer cop”, “Totsants”, “El dubte” o “La galàxia interior”, per citar tan sols quatre de les perles que amaga un disc que va obrir a Mazoni les portes del Palau de la Música.