Guillamino completa el seu any més viatger: París, Barcelona i Madrid

Guillamino ha viscut aquest 2009 el seu any més viatger. Després d’acudir al prestigiós South By Southwest d’Austin (EUA), ha actuat també a ciutats com Dallas, Houston, La Haia (Today’s Art), Ámsterdam i Londres (Cargo, SeOne). Ara completa aquesta peculiar aventura amb tres noves actuacions a París, Barcelona i Madrid, a més d'uns quants concerts arreu d'Espanya.

Guillamino a París
Aquest divendres, 20 de novembre, Guillamino ofereix un solo set al centre cultural La Bellevilloise, a París, dins les sessions Excuse My French. L’actuació forma part de la programació off del festival Time / Indie Music Event. En el cartell de la vetllada, que començarà a les 23h30 i s’allargarà fins les 6h00, també hi figuren Master Six (Morcheeba), Toxic Avenger, DJ Trouble i Souleance.

Guillamino, amb Mayer Hawthorne a BCN i Madrid
Guillamino és el convidat a les actuacions del polifacètic soulman i MC californià Mayer Hawthorne a Barcelona i Madrid. La cita barcelonina és aquest diumenge a les 20h30 (Apolo [2]), mentre que a Madrid actuarà el dimarts 24 a les 22h00 (Charada).

Més actuacions per Espanya
Per tancar l’any 2009, Guillamino també té previstes diverses actuacions fora del territori català. El 7 de desembre actuarà a Cretes (Aragó), mentre que el 12 de desembre serà a Ourense i el 13, a Bueu, també a Galícia. Cal destacar que recenetment Guillamino ha estat artista resident, de la mà del Sónar, al festival Ciudades Creativas de Càceres.