Guillamino presenta el nou 12" a Discos Paradiso

Guillamino presenta el seu nou 12” a Discos Paradiso. Serà aquest dijous a les 16h00, en la programació off-Sónar, en una nova botiga situada a dos minuts del Macba. Coincidint amb el llançament de l’EP, el tema central es podrà descarregar gratuïtament en la e-card oficial del Sónar.

La presentació del nou 12" Whip gymnastix tindrà lloc dijous 17 de juny a partir de les 16h00 a Discos Paradiso, al c/ Ferlandina tocant a c/ Joaquim Costa. També hi haurà un live del mexicà Pepepe i sessió de DJ Diegoarmando.

Gimnàstica a cops de fuet, somnis de mozzarella i gelats enormes, notes enganxifoses, morros bruts, suor,  temptacions diverses i molta determinació. La rectitud del fuet fa tremolar el nou 12” de Guillamino, remullat de funk, wonky i dubstep. Una oda a la vigorexia i a les calories. Un cant a les samarretes suades i les panxes planes, un crit exortant a trencar-nos a cop d'abdominals o un crit d'extenuació com el de les tenistes en l'enèsim punt de break.

Sónar i Off-Sónar

Coincidint amb el llançament de l’EP, el tema central es podrà descarregar gratuïtament en la e-card oficial del Sónar, al costat de temes de nou artistes internacionals. Aquesta tarja s’inclou dins la bossa oficial del festival.

Després de fer triplet amb èxit al Sónar Kids, Guillamino actuarà també en les nits Sónar que tindran lloc a l'Auditori de Girona (19 de juny) i al teatre Bartrina de Reus (22 de juny).

Properes actuacions de Guillamino

17 Barcelona – Discos Paradiso (off-Sónar)
Guillamino (live solo - presentació Whip Gymnastix EP)

18 Vic – Jazz Cava
Guillamino (live)

19 Girona – Sónar (Auditori)
Guillamino (live)

22 Reus – Sónar (Teatre Bartrina)
Guillamino (live)

22 Reus – Blanc miniBar
Guillamino (DJ)

26 Torelló - Festus
Guillamino (live solo)