L'any 12 tindrà 12 mesos... i 12 llançaments!

Encetem l’any 12. Que serà un any amb 12 mesos. I cada mes tindrà un dia 12! Per celebrar aquesta excel·lent conjunció numerològica, Guillamino torna a posar a prova la seva versatilitat amb una sèrie de llançaments digitals que s'aniran publicant el dia 12 de cada mes. Tota aquesta allau de música es podrà escoltar per Spotify i descarregar gratuïtament des dels webs de Guillamino i Bankrobber i també des d'una aplicació especial per iPhone. Encomanem-nos a tots els sants!

Què és Guillamino12?
-Un nou llançament digital el dia 12 de cada mes.
-Disponibles a Spotify i en descàrrega lliure per web i iPhone app.
-Cada mes un esdeveniment especial per celebrar el llançament.

Guillamino concentra el seu background, el seu underground i el seu playground. El menú inclou des dels seus incis hardcoretes plasmats en les peces electròniques més bèsties i desfigurades fins al soul més despullat a piano i veu. Guillamino estima la música, creu i arrisca. I perquè en aquesta vida hi ha moments per tot, per ballar, seure, reposar, abraçar-se o tornar-se boig.

En què consistiran aquests llançaments? Doncs tindran les formes més diverses (des d’un single a un elapé sencer de remescles) i sobretot la màxima transversalitat musical. Si Guillamino sempre s’ha caracteritzat per treballar sense complexos els gèneres més diversos, ara ho arrodonirà amb una nòmina de col•laboradors arribats dels llocs musicals i geogràfics més diversos.

Trips birmans, tecno de l'Orient Proper, la no-escena bass de Barcelona, cobla-soul del Rosselló, rap gruixut del Bages, realitzadors iankis desorientats, versions impossibles, electrònica feta per nens, remixos internacionals i soul de tota la vida.
 
Tota aquesta allau de nova i despampanant música es podrà degustar de forma gratuïta a través de tres canals:

-Nova app per iPhone “Guillamino12”
-Descàrrega lliure des de www.guillamino.cat i www.bankrobber.net
-Spotify
 
A més, cada dia 12 se celebrarà la bona nova del nou llançament amb un happening especial que serà puntualment anunciat.

Guillamino12, ben aviat a les vostres pantalles i a les vostres orelles. Feliç 2012!