"Infern de foc", primer llançament del projecte Guillamino 12

Des del 12 de gener ja pots descarregar "Infern de foc", el single que inaugura el projecte Guillamino 12. És el primer d'una sèrie de llançaments amb què, durant tot l'any, Guillamino posarà encara més a prova la seva versatilitat. Tota aquesta allau de música es podrà descarregar lliurement i també estarà a Spotify i a la nova aplicació per iPhone de Guillamino 12. A més, ja pots descobrir a WaaauTV el clip de la cançó, gravat en rigorós playback!


El single “Infern de foc”, que ens remet al Guillamino més soul cavalcant sobre bases infectades pel virus dels darrers 80 o els 90 més matiners però amb una dosi extra de groove. Ja el pots escoltar a Spotify, descarregar-lo gratis aquí i també baixar-te l'aplicació d'iPhone del projecte Guillamino 12.

Coincidint amb el llançament Guillamino enregistra una interpretació del nou single... en rigorós playback! Serà un homenatge als grans tòtems de la televisió musical dels 80 com Rockopop i Tocata, perpetrat amb la col·laboració de Waaau TV. Ja pots veure aquí el resultat.

El projecte: Guillamino 12

Guillamino concentra el seu background, el seu underground i el seu playground. El menú inclou des dels seus incis hardcoretes plasmats en les peces electròniques més bèsties i desfigurades fins al soul més despullat a piano i veu. Guillamino estima la música, creu i arrisca. I perquè en aquesta vida hi ha moments per tot, per ballar, seure, reposar, abraçar-se o tornar-se boig.

En què consistiran aquests llançaments? Doncs tindran les formes més diverses (des d’un single a un elapé sencer de remescles) i sobretot la màxima transversalitat musical. Si Guillamino sempre s’ha caracteritzat per treballar sense complexos els gèneres més diversos, ara ho arrodonirà amb una nòmina de col•laboradors arribats dels llocs musicals i geogràfics més diversos.

Trips birmans, tecno de l'Orient Proper, la no-escena bass de Barcelona, cobla-soul del Rosselló, rap gruixut del Bages, realitzadors iankis desorientats, versions impossibles, electrònica feta per nens, remixos internacionals i soul de tota la vida.
 
Tota aquesta allau de nova i despampanant música es podrà degustar de forma gratuïta a través de tres canals:

-Nova app per iPhone “Guillamino 12”
-Descàrrega lliure des de www.guillamino.cat i www.bankrobber.net
-Spotify
 
A més, cada dia 12 se celebrarà la bona nova del nou llançament amb un happening especial que serà puntualment anunciat.