Nou llançament del projecte Guillamino 12: "Juan Bushwick EP"

Guillamino publica aquest diumenge, 12 de febrer, el segon llançament del projecte Guillamino 12. Es tracta del "Juan Bushwick EP", amb quatre temes instrumentals que mostren la seva cara més abstracta. El pots aconseguir en descàrrega lliure, a Spotify i per aplicació d’iPhone. A més, el mateix Juan Bushwick ha realitzat quatre clips que pots descobrir aquest mateix diumenge al C3Bar del CCCB (19h). Però... qui és Juan Bushwick?

El "Juan Bushwick EP" són sons extrets amb fórceps del cos d'un artista en crisi. És un passeig pel costat fosc de la creació, a través d'un collage urbà on la Meridiana desemboca a Brooklyn, passant per Birmània. Consta d'imatges pixelades, teclats d'estar per casa, processos musicals potser inacabats... Un disc lligat umbilicalment al nou i imminent llargmetratge del realitzador David Gutiérrez Camps, "The Juan Bushwick diaries".

L'esdeveniment: The Juan Bushwick Preview

Fugint endavant, Juan Bushwick arriba a Barcelona i en un intent per submergir-se en el món artístic local, coneix el músic Guillamino. De la seva col•laboració neixen els 4 videoclips que il·lustren el “Juan Bushwick EP” del músic barceloní, vinculat al projecte Guillamino 12, realitzats amb imatges descartades de la pel•lícula “The Juan Bushwick Diaries”, actualment en postproducció. Els estrenem, en primícia exclusiva, el diumenge 12 de febrer al C3Bar (CCCB).

Però... qui és exactament Juan Bushwick? En el mateix acte ens ho intentaran explicar el propi Juan Bushwick, acompanyat del seu creador –el cineasta David Gutiérrez Camps- i Guillamino. L'esdeveniment està presentat per Go Mag, que també avança el primer clip: "Yo yo yo bonanit"

Diumenge 12/02/12, 19h
C3Bar (CCCB, c/ Montalegre 5, Barcelona)
Presentat per Go Mag
Entrada lliure

El projecte: Guillamino 12

Guillamino concentra el seu background, el seu underground i el seu playground. El menú inclou des dels seus incis hardcoretes plasmats en les peces electròniques més bèsties i desfigurades fins al soul més despullat a piano i veu. Guillamino estima la música, creu i arrisca. I perquè en aquesta vida hi ha moments per tot, per ballar, seure, reposar, abraçar-se o tornar-se boig.

En què consistiran aquests llançaments? Doncs tindran les formes més diverses (des d’un single a un elapé sencer de remescles) i sobretot la màxima transversalitat musical. Si Guillamino sempre s’ha caracteritzat per treballar sense complexos els gèneres més diversos, ara ho arrodonirà amb una nòmina de col•laboradors arribats dels llocs musicals i geogràfics més diversos.

Trips birmans, tecno de l'Orient Proper, la no-escena bass de Barcelona, cobla-soul del Rosselló, rap gruixut del Bages, realitzadors iankis desorientats, versions impossibles, electrònica feta per nens, remixos internacionals i soul de tota la vida.
 
Tota aquesta allau de nova i despampanant música es podrà degustar de forma gratuïta a través de tres canals:

-Nova app per iPhone “Guillamino 12”
-Descàrrega lliure des de www.guillamino.cat i www.bankrobber.net
-Spotify
 
A més, cada dia 12 se celebrarà la bona nova del nou llançament amb un happening especial que serà puntualment anunciat.