Espaldamaceta al Primavera Club

Després de les excel·lents crítiques que ha rebut Madera y poca luz, Espaldamaceta es presentarà aquest desembre al festival Primavera Club. Com sempre, defensarà només amb la veu i una guitarra de nylon les cançons del seu disc de debut en dos concerts a la sala Nasti de Madrid (10 de desembre) i a l’Auditori del Fòrum de Barcelona (13 de desembre).

Després de presentar el disc als festivals BAM i Altaveu, Espaldamaceta ja ha estat comparat amb tòtems de la cançó com Nick Drake o Jeff Buckley, i també ha tingut la sort de telonejar figures com Damien Jurado.

El disc ha rebut crítiques excel·lents. El suplement Culturas (La Vanguardia) el va considerar “una pieza de muchos quilates en el cofre de los tesoros de la canción”, mentre que Rockdelux explicava que “el comentario recurrente entre quienes le ven en vivo es “piel de gallina”, y es que pocos cantautores con guitarra de palo tan intensos se han visto por aquí, a un nivel de emoción a lo Jeff Buckley o Elliott Smith, aunque en su inconfundible estilo”.