BR108 300

 

 Nota de premsa (2018)

Mazoni publica avui el seu nou disc "Cançons robades", un sucós recopilatori publicat exclusivament en format digital, que recupera cançons perdudes que no figuren en cap dels seus discos llargs. La majoria estan descatalogades físicament, i algunes eren inèdites fins i tot a la xarxa.

Obre el disc una nova versió elèctrica de "Sol", l'èxit del seu darrer disc acústic "Carn, os i tot inclòs" (2018), incorporant ara bateries, línies de baix i guitarres, en un homenatge al Wall of Sound de Phil Spector, que la converteixen pràcticament en una altra cançó.

A continuació, "Magranes molt" i "Purgatori", extretes del single publicat l'any 2013, i "Nedar contracorrent", inèdita fins avui en digital, que va ser la sintonia de la sèrie de TV3 "Kubala, Moreno i Manchón".

També hi trobem "Ain't got no", una sorprenent adaptació en català del clàssic de Nina Simone, enregistrada en viu per a The Furious Sessions.

Tot seguit, tres peces extretes de l'EP "Inaudit" de 2011: "Arrels", "Golafre de marisqueria / Foie", i la versió dels Beatles "A la meva vida", delicada relectura en català d'"In my life".

Tanca el disc "Eufòria 2010", una reversió ballable del clàssic mazònic, amb la veu de Bikimel.

"Cançons robades" ens permet gaudir de tresors amagats dins la discografia de Mazoni, i redescobrir nous racons i camins en un mapa sonor particular cada vegada més extens, que l'han confirmat com un dels compositors amb més personalitat de casa nostra.

Autor de clàssics del nou pop català com "Eufòria", "No tinc temps" o més recentment "A.I.L.O.D.I.U", Mazoni alhora ha estat sempre a punt per desafiar-se a si mateix i al seu públic amb nous reptes musicals a cada disc i projecte, a la recerca constant de noves paletes de colors i formes: del pop sofisticat al rock de guitarres esmolades, de l'electrònica joganera a les cançons nues i acústiques, de l'anglès al català i viceversa. Enemic declarat de la reiteració, i amb la vista posada sempre en el següent destí.

   

Videoclips

Ain't Got No