BR067 147

Os Meus Shorts II
(BR067, 2014)Os Meus Shorts

Os Meus Shorts no és un grup, és un bloc de notes. Un immens llibre blanc on Nico Roig va dibuixant possibles idees, una per pàgina, quan no fa de guitarrista de Refree, o de Maria Coma, o no composa peces per dansa i teatre, o no toca amb el seu grup de pop-impro-electro-noise amb seu a Brussel·les, o no composa cançons amb forma de cançó pel seu altre projecte, Nico Roig. Os Meus Shorts no és una banda, en són dues, i en diferents països. I ara presenten "Os Meus Shorts II" (2014), que no és un disc, és un llibre d'aforismes. Són 18 discos potencials en un. Són 18 idees, 18 estats d’ànim.

PRESENTACIÓ OFICIAL BCN: 11 DE MARÇ / L'AUDITORI / BARNASANTS. ENTRADES AQUÍ

 

 
Os Meus Shorts en vivo para Tots Sants

Os Meus Shorts interpreta en vivo dos temas para Tots Sants: "Johnny Guitar II", "Dos camells". Ya puedes verlos dentro de un cortometraje donde vemos a Nico Roig al borde del suicidio, estrenado en Núvol.

 
Microvideos para ilustrar el nuevo vinilo de Os Meus Shorts

Os Meus Shorts da la bienvenida a su nuevo vinilo con una serie de microvideos que invitan a la sorpresa. Nico Roig, alma del proyecto, ha pedido a algunos amigos realizadores y otros especímenes simlares que ilustren cada una de las canciones del disco. En esta playlist vas a poder verlos todos. Y si tus orejas piden más, va a ser que tienes que escuchar urgentemente todo el disco o incluso conseguirlo en vinilo.

 
Pacosan i Os Meus Shorts, primeres referències del nou subsegell BRABO

La família Bankrobber creix amb la inauguració d’una nova línia editorial: BRABO. Aquest subsegell aglutinarà propostes de caràcter experimental i abstracte, alhora que establirà ponts amb altres segells i agents musicals. Les dues primeres referències apareixeran aquest juny, signades per Os Meus Shorts (projecte de Nico Roig) i Pacosan. L’aventura es presentarà en societat el 17 de juny amb un concert a la [2] d’Apolo dins el cicle Caprichos. Tant el nom com la línia editorial de BRABO són un homenatge explícit a José Manuel Brabo "Cachas", artífex entre d’altres aventures musicals de Música Dispersa.