BR146 300

Crèdits

 

Lluc Casares: saxo alt

Francesc Vidal: saxo alt

Genís Bou: saxo tenor i flauta

Pau Vidal: saxo tenor i flauta

Pere Miró: saxo baríton

Pep Garau: trompeta

Pol Omedes: trompeta

Oriol Vallès: trompeta

Pep Tarradas: trompeta

Albert Costa: trombó

Sidru Palmada: trombó

Alba Pujals: trombó

Adrià Plana: guitarra elèctrica

Eloi Escudé: piano

Tito Bonacera: baix elèctric

Xoan Sánchez: percussió

Aleix Bou: bateria

Kathy Sey: veu

Yolanda Sey: veu

Gravat per Jaume Figueres als Estudis Ground el juliol de 2020. Overdubs gravats per Àlex Carretero a Medusa Estudio l'octubre de 2020. Mesclat per Panxii Badii el novembre de 2020. Masteritzat per Victor Garcia a Ultramarinos Mastering el desembre de 2020.

Arranjaments: Lluc Casares (A1-B1), Pep Tarradas (A2), Genís Bou (B2), Pere Miró (B3)

Fotografia portada: Elisabet Mateu

Disseny gràfic: Ramon Ponsatí

Aquest treball està dedicat al preciós llegat de The Skalalites, banda llegendària que ens segueix inspirant gairebé seixanta anys després.

  

Nota de premsa (2021)

 

The Gramophone Allstars Big Band anuncia la publicació del nou EP "Love Letter". Es tracta d'un vinil en format 10", en edició limitada a 300 còpies numerades. Es publicarà el 14 de maig i el pre-order ja està obert des d'avui mateix.

Inspirat en el llegat dels mítics The Skatalites, "Love Letter" compta amb quatre composicions originals inèdites: 'Marina Ginestà', 'Supersonic', 'One for Lola', 'Storm On Silicon' . Inclou a més una versió del classic 'Old Rocking Chair' de Jackie Opel.

Per aquesta ocasió, la banda ha ampliat encara més la secció de vents amb reforços de luxe per tal de fer sonar la big band com mai abans.

La presentació oficial en viu tindrà lloc el 5 de juny a la plaça Monumental de Barcelona, dins el cicle Monumental Club. Entrades ja a la venda!