BR065 Macho 147

Aturuxo vudú (BR065, 2014)

 

BR054 macho chicacasacuartel 147

Chica de casa cuartel (BR054, 2013)

 

BR053 macho burbuja 147

Burbuja (BR053, 2013)

 

Macho (BR045, 2012)

 


Macho

Definir la música de Macho? Pren nota: El seu rock primitiu i mancat d'artificis et farà moure els malucs i el lòbul frontal. Macho fa suar les parets, les aus migren. Els homes ploren pels racons, les dones entren en estat de zel com posseídes per dimonis. Macho és l'única banda capaç d'alterar la rotació de la Terra. Macho existeix des del principi dels temps. Però, per sort, els pots viure en directe ara i aquí. Acaben de publicar el seu segon disc, "Aturuxo vudú" (2014).


 
Macho inicia les presentacions en viu d'"Aturuxo vudú"

Macho ja té les primers dates per presentar en viu el seu segon LP, "Aturuxo vudú". El 21 de juny tindrà lloc l'estrena barcelonina a la sala Sidecar, compartint cartell amb Dead Parties. I el 27 de juny la banda viatjarà a Madrid per actuar a la sala Wurlitzer Ballroom. El nou disc de Macho aporta 10 noves píndoles de black'n'roll, garatge i rock ibèric. En paraules del misteriós productor Mario Eduardo Wilson González, "l'espirit de Pol Pot i el de Jane Austen es donen la mà en una obra sòlida, sense fisures". Ja ho pots comprovar escoltant el disc a Spotify o Deezer i, un cop convençut, fer-lo teu al Bandcamp o a la Bankrobber Store.

 
"Aturuxo vudú", nou disc de Macho

Macho publica aquest maig el seu segon LP: "Aturuxo vudú". 10 noves píndoles de black'n'roll, garatge i rock ibèric. En paraules del misteriós productor Mario Eduardo Wilson González, "l'espirit de Pol Pot i el de Jane Austen es donen la mà en una obra sòlida, sense fisures". Ja ho pots comprovar escoltant el disc a Spotify o Deezer i, un cop convençut, fer-lo teu al Bandcamp o a la Bankrobber Store.

 
Macho torna a Madrid

Macho torna a Madrid el divendres 5 de juliol per presentar els seus darrers vinils de set polzades. Després de publicar "Burbuja" al febrer, el grup barceloní va llançar recentment un nou senzill, "Chica de casa cuartel", cadascun amb un altre inèdit a la cara B. El concert tindrà lloc a la sala Costello dins el festival Subterraneo, on també actuen The Levitants i La Doble Fila. Tota la informació aquí.

 
Macho aposta pel single de vinil

Macho aposta aquest 2013 pel vinil de set polzades. Després de publicar "Burbuja" al febrer, el grup barceloní va llançar pel Dia de les Botigues de Discos un nou senzill, "Chica de casa cuartel", acompanyat a la cara B per un altre tema inèdit, "Hacer bang". Ja pots aconseguir aquestes joies del vinil (amb algunes còpies exclusives en color!) a la Bankrobber Store.

 
Macho publicarà un nou single pel Dia de les Tendes de Discos

Macho presentarà el dia 20 d'abril, coincidint amb el DTD (Dia de les Tendes de Discos), el nou senzill "Chica de casa cuartel". Es tracta d'un single amb dos temes inèdits (el titular i "Hacer bang" a la cara B) que es presenta en una edició limitada de 50 còpies en vinil vermell. Es podrà aconseguir a Ultralocal, Luchador, Juando, Disco 100, Bcore, Paradiso, Kebra Disc (Barcelona) i Oldies (València) Macho també oferirà una sessió de DJ especial a la nova botiga de Discos Juandó, al carrer de la Lluna de Barcelona.